Wij staan voor je klaar!

Jouw bedrijf is uniek en wij kunnen je helpen om de uitstraling net zo bijzonder te maken. Is je bedrijf laagdrempelig, innovatief of juist super-chique? Dat maakt voor ons niet uit. Wij houden wel van wat afwisseling en weten voor allerlei soorten bedrijven een passende huisstijl en bijbehorende communicatiemiddelen te ontwerpen.

Wij zorgen dat je website, je social-mediakanalen, je reclame drukwerk en visitekaartjes naadloos op elkaar aansluiten met een herkenbare eigen stijl. Een stijl die echt bij je bedrijf past en indruk maakt op je klanten.

KIKMEDIAZONE portfolio

nieuwsgierig?

bekijk ons werk

KLANTEN     KIKMEDIAZONE

 • Voor ons heeft kikmediazone het logo, de huisstijl en bestickering ontworpen
  dit bevalt ons uitermate goed.

  Belsmoes Stephan Huisman
  STEPHAN HUISMAN
  Belsmoes
 • Dankzij kikmediazone is mijn bedrijf professioneel aanwezig op het internet.
  Ze denken graag mee met je en adviseren waar nodig.

  Pan Salvage Henk de Bloeme
  henk de bloeme
  Pan Salvage
 • Mijn website was nodig aan vernieuwing toe. Ik had Remco twee keer ontmoet, en een heel goed gevoel bij hem en zijn werk. Dus heb ik hem gevraagd met mij mee te denken en de website helemaal opnieuw op te zetten met nieuwe content en veel meer mogelijkheden. Hij heeft er echt iets gaafs van gemaakt, me geadviseerd, meer gedaan dan afgesproken en is nog steeds mijn online coach. Een aanrader!

  Building on Events Christie de Vrij
  Christie de Vrij
  Building on Events
 • Voor een nieuwe bedrijfsactiviteit heb ik de hulp ingeschakeld van kikmediazone.
  Met hun eigenzinnige ideeën, creatieve ontwerpen en verhelderende uitstraling in huisstijl, brochures maar ook alles wat daarmee samenhangt, ben ik van mening een gelukkige keus gemaakt te hebben.
  Diverse projecten heb ik van hun mogen aanschouwen en ik spreek mijn lof uit voor de professionaliteit en aanpak. Als dit geen succes wordt....

  AllinSecure Hans de Jonge
  Hans de Jonge
  AllinSecure
 • Kikmediazone heeft ons zeer snel kunnen helpen aan een logo wat prima bij ons past.
  Afspraak = afspraak bij deze organisatie

  Game4You Sieriena Kemperman
  Sieriena Kemperman
  Game4You

een greep uit onze klantenbak

partners

Wij werken nauw samen met andere creatievelingen, zoals tekstschrijvers en fotografen. Zelfs de beste computernerds weten wij uit hun donkere zolderkamers te lokken en aan het werk te zetten. Op deze manier kunnen wij het juiste team samenstellen voor de meest uiteenlopende klussen. Zo nemen wij een hoop zoek- en regelwerk uit handen. Bovendien heb jij één centraal aanspreekpunt. Dat werkt snel, effectief en gemakkelijk!

Partner worden? Ben jij net zo gepassioneerd en gedreven in je werk als wij en denk je dat je een aanvulling op ons kan zijn? Neem dan contact met ons op:

Deel deze pagina