Background Image

Webshop ontwikkeling

Verhoog je omzet door online verkoop!

Niet meer in krappe pashokjes staan, geen mensen die voor je voeten lopen in de winkelstraten en geen gladde verkooppraatjes. Net als veel anderen zijn wij fan van webshops en vinden het heerlijk om met onze voeten op de bank nieuwe gadgets te scoren. Heeft jouw winkel nog geen webshop? Blijf dan niet langer achter. Laat ons een webshop voor je bouwen en zie je inkomsten stijgen. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Waarom een webshop?

Klantgericht

Klanten kunnen 24/7 terrecht in je shop, dus ook op momenten dat je normaal dicht zou zijn.

Gemak

Klanten bestellen graag vanaf de bank. Jij hoeft het alleen maar in te pakken en op te sturen.

Gratis domeinregistratie

Direct afrekenen!

Door betaalmiddelen zoals iDeal of PayPal te koppelen aan uw webshop kunt u direct betalingen ontvangen.

Een aantal functionaliteiten

Admin panel

In het admin panel is het mogelijk om snel zaken aan te passen. Snel even een aanbieding maken of een artikel toevoegen? Dat kan, je zit zelf aan de knoppen!

Beoordeling artikelen

Klanten kunnen de artikelen in je webshop beoordelen en hun mening achter laten. Dit vergroot het vertrouwen bij de rest van de bezoekers.

Mobielvriendelijk

Even snel nog iets bestellen terwijl je onderweg bent naar huis in een drukke trein? Dat kan in de webshop die we voor je neerzetten. Deze is namelijk ook mobielvriendelijk.

Klantcontact

Klanten kunnen makkelijk contact opnemen via de webshop. Ook het registreren van eventuele retouren kan direct online afgehandeld worden.

Layout mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft de look en feel van de webshop. We kunnen dus altijd een webshop neerzetten in de huisstijl van jouw organisatie.

Meten = Weten

Veel zaken zijn te meten in de webshop. Wil je weten welk artikel mensen vaak hebben bekeken of wat je hardlopers zijn? Dat is snel terug te vinden.

Deel deze pagina

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Dan gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een bak koffie.
Zoek contact op jouw manier en maak snel kennis met de aparte mensen van KIKMEDIAZONE.

Nu contact opnemen