Background Image

webdesign & ontwikkeling

Goed zichtbaar online, mobielvriendelijk!

Is jouw website het slachtoffer van "Mobilegeddon" en daarom slecht te vinden op Google? Raak je klanten kwijt omdat je hippe concurrent wel een gebruiksvriendelijke website heeft? Laat je online strategie dan eens goed afstoffen door Kikmediazone. Wij bouwen een nieuwe site voor je die voldoet aan alle huidige eisen.

Gratis domeinregistratie

Website en Social check

Wij checken de website op de volgende punten: Gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit koppelingen met Social Media en vindbaarheid.

Scan aanvragen

Responsive Design

Het zal je niet ontgaan zijn, vrijwel iedereen is verslaafd aan zijn smartphone. Websites worden dan ook steeds vaker vanaf mobieltjes en tablets bekeken. Als je website daar niet geschikt voor is loop je dus een hoop klanten mis. De websites die wij bouwen zijn geschikt voor ieder device: laptop, pc, smartphone of tablet. Op welk scherm je ze ook bekijkt, ons design blijft altijd mooi, gebruiksvriendelijk en goed leesbaar.

Gebruiksvriendelijk voor jou en je klant

Websites zijn geen zoekplaatjes. Voor je klant is niets zo irritant als de weg kwijt raken op internet. Daarom maken wij websites die scoren op gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook overzichtelijk. Zo weet je zeker dat klanten blijven plakken. Ben je stiekem een digibeet en heb je niet de kennis in huis om zelf je website bij te houden? Dat is geen probleem, want met onze onderhoudscontracten heb je geen enkele kennis van websites nodig. In het gebruiksvriendelijke systeem kun je al je teksten aanpassen en afbeeldingen toevoegen, zonder dat je je site per ongeluk laat exploderen. Vind je het nog steeds een beetje eng? Dan kun je ons om hulp vragen of houden wij je website voor je bij.

Waarom een goede website belangrijk is?

Bedrijfspresentatie
Als je een potentiële klant ontmoet, wil je kunnen laten zien dat je bedrijf professioneel is. Dit kan heel goed met een professionele website waarmee je jezelf kan onderscheiden van de concurrenten

Google
Wat is het eerste dat je doet wanneer je ergens naar op zoek bent? Juist, je gaat even googlen! Veruit het grootste deel van de mensen in Nederland googlet als ze ergens naar op zoek zijn. Dan is het wel zo fijn dat ze je ook kunnen vinden online.

Toegankelijk
Mensen kunnen gemakkelijk contactgegevens opzoeken en duidelijk zien op de website welke diensten je met het bedrijf verzorgt en/of welke producten je verkoopt. Op een folder zou je deze informatie ook kwijt kunnen, maar een website is veel toegankelijker dan een folder. Een website ontwikkeld door KIKMEDIAZONE kunnen je potentiële klanten ook bekijken op hun smartphone

Deel deze pagina

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Dan gaan we graag met je in gesprek onder het genot van een bak koffie.
Zoek contact op jouw manier en maak snel kennis met de aparte mensen van KIKMEDIAZONE.

Nu contact opnemen